Projekti 1 milionësh në Skenderaj, ja kush pritet të përfitoj

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Albena Reshitaj ka bërë të ditur se komuna e Skenderajt do të jetë përfituese e një projekti, kostoja e të cilit kap shifrën prej 1 milion eurosh, transmeton Drenica Press

Reshitaj së bashku me kryetarin e Skenderajt, Bekim Jashari, sot nënshkruan 4 memorandume bashkëpunimi për realizimin e projektve në fushën e mjedisit.

Mësohet se ky projekt ka të bëj me kyçjen në ujësjellës dhe rregullimin e lumit Klina. /Drenica Press/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT