Prishtina kuq e zi për 28 Nëntor (Video)

Sheshet kryesore të kryeqendrës së Kosovës kanë ndërruar ngjyrë në prag të festës së flamurit. Ato, tashmë janë bërë të kuqe nga flamujt e shumtë që janë vendosur për nder të 28 Nëntorit, ditës së pavarësisë së Shqipërisë.

Për këtë ditë, komuna e Prishtinës do të organizojë edhe  aktivitete të ndryshme.

Nga ora 10 deri në 16, të hënën do të ketë koncert me muzikë për fëmijë, valle, aktivitete dhe lojëra të ndryshme, të cilat i dedikohen ditës së 28 Nëntorit

Por, sa i përket dekorimit të sheshit, qytetarët kanë mendime të ndryshme.

Mungesën e flamujve kombëtar në këtë festë e vërejnë qytetarët

E, Sabit Demiri theksoi se përveç panairit Blej Shqip, gjithçka tjetër është e njëjtë si në të kaluarën. \Gazeta Tribuna\

- Advertisement -

MË TË FUNDIT