Prishtina, dikur dhe sot

Kryeqyteti i Kosovës Prishtina duket se ka pasur edhe ditë të mira.
Sheshet e saja kanë qenë të gjelbëruara dhe pastërita ka zënë vend në të gjithë vendin.
Por Prishtina e sotme ka ndryshuar. Sheshet e bukura janë të pakta dhe ato që kanë mbetur i ka mbuluar papastërtia.
Ne foto shihet Prishtina ne vitin 1979. Duket se ka ndryshuar shume nga ajo kohe. /GazetaLajm/
- Advertisement -

MË TË FUNDIT