Prindërit lejojnë vajzën e tyre 2 vjeç të puthi e të përqafojë pitonin

Është një nga grabitqarët më vdekjeprurës në botë dhe është i aftë të gllabërojë lehtësisht një fëmijë të vogël.

Por kjo vajzë e vogël nuk ka aspak frikë nga pitoni Burmese 4 metra e gjysmë i cili është i mbështjellur rreth saj.

Dy vjecarja Alisha-Mae e dashuron që ta përqafojë gjarprin, dhe prindërit e saj janë më se të lumtur për atë që e bën këtë.

Pitonët Burmese, të cilët i shtrydhin viktimat e tyre për vdekje para se të gëlltiten të tërë, janë kapur në foto duke gllabëruar derra, drerë madje edhe aligatorë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT