Ori Nebiaj ishte e 18-ta në listën e kandidatëve për deputetë të PD-së, në Tiranë.

Pavarësisht se mori rreth 5600 vota, ajo nuk u zgjodh deputete përmes thyerjes së herësit dhe demokratët nxorën 15 deputetë nga kryeqyteti.

Ori foli për herë të parë pasi nuk mandatin. Përmes një postimi në Instagram Ori falënderoi ata që e mbështetën dhe votuan.

“E lumtur për mbështetjen dhe votat e zemrës! Krenare për besimin që ju me dhatë me votën tuaj.”,- shkroi moderatorja.