Presidentja prapë në terren

Presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga, sot do t’i kthehet prapë terrenit.
Pas vizitave të mëhershme në disa qytete të Kosovës, për t’i bindur qytetarët që mos të lëshojnë vendin e tyre, presidentja e vendit sot pritet që prapë t’i kthehet bashkëbisedimeve me qytetarë. Ku fillimisht do të vizitoj Krushën e Madhe dhe pastaj Rahovecin.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT