Presidenti austriak në Kuvend, sigurimi kontroll të rreptë deputetëve dhe mysafirëve

Sigurimi i Kuvendit duket t’i ketë marrë të gjitha masat e nevojshme për të evituar ndonjë incident gjatë kohës kur Kuvendit të Kosovës do t’i drejtohet me një fjalim presidenti i Austrisë Heinz Fischer.

Lajmi.net bën të ditur se në të gjitha hyrjes e objektit sigurimi është duke aplikuar kontroll.

Kontrollimit thuhet se po i nënshtrohen deputetët, por edhe mysafirët.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT