Premierliga në futboll të vogël, takimet që zhvillohen nesër

Nesër zhvillohet gjiro e njëzet e katër (24) e Premierligës në futboll të vogël në Drenas. Takimet zhvillohen në palestrën sportive BLM duke filluar nga ora 13-të.
Loja e parë zhvillohet në mes të ekipit ALFA dhe LATI FITNES  në ora 13-të, ndërsa takimet tjera zhvillohen sipas orarit më poshtë:
Në ora 13:35              ETHER-NET vs  N.ZOGU
Në ora 14:10              RELAX BAR vs IN-CAFFE
Në ora 14:25              NJSO vs KOSOVARI
Në ora 15:20              LAXHJA E FER. vs VENERA
Në ora 15:55               KORABI vs FORTESA
Në ora 16:30             GOLDI vs ENA-MARKET
Në ora 17:05              SWISS FASADA vs FC AKTIVI
- Advertisement -

MË TË FUNDIT