Pozita po përgatit për seancë në sallë alternative

Deputetët e pozitës janë zhvendosur në një sallë alternative dhe po përgatiten për mbajtjen e seancën pa pranin e opozitës.

Në këtë seancë të improvizuar po pritet deri sa të vendosen edhe gazetarët në vende të tyre. Bëhet e ditur se Policia e Kosovës po qëndron me gaz maska në hyrje të dyerve të seancës së improvizuar. /Drenica Press/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT