Cilat janë cookies

Siç është praktikë e zakonshme me pothuajse të gjitha faqet e internetit profesionale kjo faqe përdor cookies, të cilat janë skedarë të vogël që janë shkarkuar në kompjuterin tuaj, për të përmirësuar përvojën tuaj. Kjo faqe përshkruan se çfarë informacioni mbledhin, se si e përdorim dhe pse ndonjëherë na duhen ruajtur këto cookies. Ne gjithashtu do të ndajnë mënyrën se si ju mund të parandaloni që këto cookies të ruhen, por kjo mund të ulë ose ‘thyejë’ elemente të caktuara të funksionalitetit të vendeve.

Për më shumë informacion të përgjithshëm mbi cookies shihni artikullin e Wikipedia mbi Cookies HTTP.

Si Ne Përdorim Cookies

Ne përdorim cookies për një sërë arsyesh të detajuara më poshtë. Për fat të keq, në shumicën e rasteve, nuk ka opsione standarde të industrisë për çaktivizimin e cookies pa krejtësisht të pamundësuar funksionalitetin dhe veçoritë që ata i shtojnë kësaj faqeje. Rekomandohet që të lini të gjitha cookies nëse nuk jeni të sigurt nëse keni nevojë për to ose jo në rast se ato përdoren për të siguruar një shërbim që përdorni.

Çaktivizimi i cookies

Ju mund të parandaloni vendosjen e cookie-tve duke rregulluar cilësimet në shfletuesin tuaj (shihni ndihmën e shfletuesit tuaj për mënyrën se si ta bëni këtë). Jini të vetëdijshëm se çaktivizimi i cookie-ve do të ndikojë në funksionalitetin e kësaj dhe shumë faqeve të tjera që vizitoni. Paaftësimi i cookie-ve gjithashtu do të rezultojë në çaktivizimin e funksioneve dhe veçorive të caktuara të kësaj faqeje. Prandaj rekomandohet që mos të çaktivizoni cookies.

Cookies Te Vendosura

Buletini i e-maileve lidhen me cookies

Kjo faqe ofron shërbime të abonimit të buletinit apo emailit dhe cookies mund të përdoren për të kujtuar nëse jeni tashmë i regjistruar dhe nëse do të shfaqni njoftime të caktuara të cilat mund të jenë të vlefshme vetëm për përdoruesit e regjistruar / anuluar.

Cookies të palës së tretë

Në disa raste të veçanta ne gjithashtu përdorim cookies të ofruara nga palë të treta të besuar. Detajet në vijim tregojnë se cilat biskota të palëve të treta mund të hasni përmes kësaj faqeje.

Kjo faqe përdor Google Analytics, e cila është një nga zgjidhjet analitike më të përhapura dhe më të besuara në ueb, për të na ndihmuar të kuptojmë se si e përdorni faqen dhe si mund ta përmirësojmë përvojën tuaj. Këto biskota mund të gjurmojnë gjëra si për sa kohë keni shpenzuar në faqen dhe faqet që vizitoni kështu që ne mund të vazhdojmë të prodhojmë përmbajtje të angazhuar.

Për më shumë informacion mbi cookies të Google Analytics, shih faqen zyrtare të Google Analytics.

Herë pas here ne testojmë karakteristika të reja dhe bëjmë ndryshime delikate në mënyrën se si është dorëzuar faqja. Kur ne ende po testojmë karakteristika të reja këto biskota mund të përdoren për të siguruar që ju të merrni një eksperiencë të qëndrueshme ndërsa jeni në vend duke siguruar që ne të kuptojmë cilat optimizime përdoruesit tanë i vlerësojnë më së shumti.

Disa partnerë reklamojnë në emër tonë dhe filialin ndjekjen e cookies, dhe na tregoni nëse klientët tanë kanë ardhur në faqen përmes një prej faqeve tona partnere në mënyrë që ne t’iu besojmë atyre në mënyrë të përshtatshme dhe aty ku është e mundur. ju japin për të bërë një blerje.

Ne gjithashtu përdorim butona të medias sociale dhe / ose shtojca në këtë faqe që ju lejon të lidheni me rrjetin tuaj social në mënyra të ndryshme. Për këto të punojnë faqet e mëposhtme të mediave sociale duke përfshirë; {Lista e rrjeteve sociale karakteristikat e të cilave ju keni integruar në faqen tuaj: 12}, do të vendosni cookies përmes faqes tonë që mund të përdoren për të rritur profilin tuaj në faqen e tyre ose për të kontribuar në të dhënat që ata mbajnë për qëllime të ndryshme të përcaktuara në politikat e tyre përkatëse të privatësisë .

Më shumë informacion

Shpresojmë se ka sqaruar gjërat për ju dhe si është përmendur më parë nëse ka diçka që nuk jeni i sigurt nëse keni nevojë ose jo, është më e sigurtë të lini cookies të aktivizuara në rast se bashkëveprojnë me një nga veçoritë që përdorni në faqen tonë.

Megjithatë, nëse ende po kërkoni për më shumë informacion atëherë mund të na kontaktoni përmes një prej metodave tona të kontaktit:

Duke vizituar këtë link: https://drenicapress.info