Policia e Fribourg-ut bën thirrje që dëshmitarët të gjejnë Driton N., i cili është zhdukur nga shtëpia e tij. Një njoftim për zhdukje u lëshua nga policia kantonale Fribourg për të gjetur z. Driton N. i cili u zhduk më 16 ose 17 mars në Sorens, kantonin Fribourg, njfton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë” nga Zvicra

Policia kantonale Fribourg në 026 304 17 17

Ai nuk ka dhënë asnjë lajm dhe nuk ka qenë që nga ajo kohë. Për të mirën e trajtimit mjekësor, ai nuk e tërhoqi mjekimin e tij në farmaci, gjë që mund t’i shkaktonte probleme shëndetësore.

Përshkrimi i tij është si më poshtë: Driton N. është 165 cm i gjatë, i mesëm në trup, dhe 40 vjeç. Ai ka flokë të shkurtër të zi dhe sy kafe. Ai flet frëngjisht dhe shqip.

Thirrni për dëshmitarët: çdo informacion në lidhje me personin e zhdukur duhet të dërgohet tek policia kantonale Fribourg në 026 304 17 17 ose në stacionin më të afërt të policisë.