Policia operacion kundër taksive ilegale (VIDEO)

Policia dhe Inspektorati në komunën e Gjilanit patën një aksion për të ndaluar taksitë ilegalë që operojnë në këtë komunë.

Gjatë këtij operacioni u shqiptuan edhe gjoba veçse kësaj here jo për mungesë të licencës.

Komuna e Gjilanit ka hartuar edhe planin për ndalimin e taksive ilegalë. Drejtori i Inspekcionit paralajmëroi edhe qytetarët që shfrytëzojnë këtë mënyrë të transportit.

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT