Inspektorati i AVUK, ai komunal dhe Policia kanë intervenuar për ta ndaluar organizimin e një gare me automjete.

Siç mëson “Klan Kosova” tre persona janë arrestuar për shkak të këtij organizimi.

Policia e Kosovës ka gjobitur pjesmarrësit.