Policia mbylli 2 lokale në Skenderaj

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se gjatë inspektimeve në 24 orët e fundit ka mbyllur dy lokale, të cilat ishin duke punuar jashtë jashtë orarit të rregullt sipas vendimit të Qeverisë.

Në njoftimin e policisë thuhet:

Skenderaj, Mitrovicë 01.08.2020 – 23:22. Njësiti policor gjatë inspektimit ka hasur në një lokal i cili ishte duke punuar jashtë orarit të rregullt sipas vendimit të Qeverisë dhe aty ishin 5 persona duke qëndruar. Lokali është mbyllur dhe me urdhër të prokurorit rasti shkon në procedurë të rregullt.

• Skenderaj, Mitrovicë 01.08.2020 – 23:22. Njësiti policor gjatë inspektimit ka hasur një lokal/restorant i cili ishte duke punuar jashtë orarit të rregullt sipas vendimit të Qeverisë dhe aty ishin 5 persona duke qëndruar. Lokali është mbyllur dhe me urdhër të prokurorit rasti shkon në procedurë të rregullt. /Drenica Press/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT