Policia e Kosovës kërkon ndihmën e qytetarëve për arrestimin e këtij personi

Policia e Kosovës, përkatësisht Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, ka kërkuar ndihmë për kapjen e një personi në kërkim.

I kërkuari është 21 vjeçari, Resul Shala i cili është shpallur në kërkim nga policia për “Blerje, posedim, shpërndarje dhe shitje e paautorizuar e narkotikeve, substancave psikotrope apo analoge”.

Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor.

Njoftimi i plotë:

Personi i kërkuar është:

RESUL (Ramadan) SHALA i lindur me 28.12.1999 nё R. e Serbisё.

I denuari është i kërkuar për veprёn penale:

“Blerje, posedim, shpërndarje dhe shitje e paautorizuar e narkotikeve, substancave psikotrope apo analoge”

Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor.

Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, çdo të Premte do të publikojë nga një ose më shumë persona në kërkim, për të cilët kërkohet ndihma e qytetarëve me qellim, sjelljen e tyre para drejtësisë.

Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës:

– 192 dhe 080019999 (pa pagesë)

– 039 432 327-Drejtoria Rajonale Pejë – E-mail adresa: [email protected]

- Advertisement -

MË TË FUNDIT