Polici i Kosovës e largon gjarprin nga rruga (Video)

Një ngjarje e pa zakonshme ka ndodh sot në një fshat të Kamenicës. Në fshatin Hodonc, një gjarpër mjaft i madh është identifikuar dhe është larguar nga një pjesëtar i Policisë së Kosovës.

Sipas një burimi të drenicapress.info, gjarpri ishte duke hyrë në oborrin e një shtëpi, mirëpo falë reagimit të një polici të Kosovës, ai u kap dhe u largu. Merret vesh se gjarpri nuk është mbytur nga polici, por vetëm është larguar dhe është hedhur në një vend ku nuk paraqet rrezik për njerëzit. /Drenica Press/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT