Dy persona kanë sulmuar tre policë në stacionin policor në Shtime.

Dy persona janë arrestuar në Shtime, pasi që të njëjtit kanë bërë vozitje të rrezikshme me veturë dhe pastaj në stacion policor kanë sulmuar tre zyrtarët policorë, të cilëve iu kanë shkaktuar lëndime trupore.

Të gjithë të lënduarit kanë marrë tretman mjekësor.

LEXO EDHE: Krejt çka ndodhi dje, policia jep detaje për të gjitha arrestimet që kreu për zgjedhje