Policët maqedon arrestojnë edhe fëmiun 3 vjeçar

Mosha e të arrestuarve nga policia fillon prej lokes 80 vjeçare e deri te fëmiu 3 vjeçar.

Dhunë, torturë, autoblinda, helikopterë dhe të shtëna me altileri të rënda. Kështu e përshkruajnë banorët e Kumanovës, aksionin policor në Lagjen e Trimave në Kumanovë, ku zyrtarisht, deri në këto momente besohet se ka 5 policë, ndërkaq ende nuk dihet numri i civilëve. Almakos ka arritur të kontakojë me Uran Seferin, familjarin e pothuajse të gjitha 3 familjeve të arrestuar, që sipas tij ata kanë qenë civil, dhe nuk kanë asnjëfarë lidhje me incidentet. Për Almakos Seferi tutje sqaron se familjarët e tij janë dërguar në stacionin policorë në Shkup. Almakos më poshtë ua sjell të gjitha emrat e mbiemrat e të arrestuarve, që na e ka dhënë Uran Seferi:  Sipas Seferit bëhet fjalë për komplet 3 familje që kanë qenë të ngujuar në shtëpitë e tyre, e që njëkohësisht kanë patur mysafir prej Hasanbegu) Familja Seferi Sulejman Seferi Xhemile Seferi 80 vjeçare Seferi Seferi 57 vjeçar, Turkene Seferi 55 vjeçare ,Fitor Seferi 45 vjeçar, Zejnije Seferi 42 vjeçare .Fëmijët e Fiitor: Arif Seferi 16 vjeçar, Dafina Seferi 11 vjeçarem Yllza Seferi 3 vjeçare, Halit Sulejmani 62 .Mevulude Sulejmani 60 vjeçare, Afrim Sulejmani ,Lumnije Abazi 45 vjeçare, së bashku me djemt Valmirin 8 vjeçarë edhe Valtoni 5 vjeçarë, këto janë disa nga emrat që i ka siguaruar Almakos, që sipas Uran Seferit janë arrestuar sot në Kumanovë nga policia.

Uran Seferi bën thirje dhe kerkon ndihm për familjarët e tij të arrestuar.

Këto familje gjate gjidth ditës se djeshme kan kerkuar ndihm nga policia per tu larguar.Pasi jetojn gjinden në lagjen e trimave në Kumanov ku ishin dje luftimet./Almakos

- Advertisement -

MË TË FUNDIT