Policët e Hanit të Elezit e lënë punën për të shkuar në Xhami (Foto)

Policët e Hanit të Elezit, çdo të premte e lënë punën për të shkuar në xhami dhe për ta falur namazin e xhumasë.

Këtë madje ata e bëjnë nën uniformën e Policisë së Kosovës.

Fotografi si kjo më poshtë, postohen vazhdimisht në rrjetet sociale.

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT