PlayStation Now në televizorët e mençur

Shërbimi  PlayStation Now, është në dispozicion jo vetëm per pajisje Sony. Kompania ka njoftuar se tani ky shërbim është në dispozicion në televizorë të përzgjedhur smart Samsung në Amerikë dhe Kanada. Kjo do të thotë se nuk to të keni nevojë për një konsol për të gjitha lojrat e PlayStation, megjithëse do të keni nevojë për një pult Dualshock 4. Sony ka njoftuar më parë planet e tij për të shtuar support për televizorët Samsung në Dhjetor, duke bërë të mundur funksionimin e shërbimit për herë të parë në një pajisje jo-Sony, sipas nje raportimi te techsot.

Momentalisht, PlayStation Now I jep mundësinë lojtarëve të shfaqin më shumë se 100 lojra PS3. Në lancim lojrat ishin të vlefshme si qera. Gjithashtu së fundmi Sony lancoi opsionin e tariffës mujore prej 19.99$ për subscription. Në televizorët Samsung, shërbimi do të ketë opsione standarte si për shembull shumë lojtarë online apo lojra të ruajtura në cloud.

Shërbimi u lancua për PS4 dhe në Maj për PS3.

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT