Plagosja në Drenas e ndërpreu Akademinë Solemne

Akademia solemne për nder të ditës së dëshmorëve,  e cila ishte planifikuar të mbahet ditën e sotme, nga ora 14:00 në Sallën e Kulturës në Drenas,  është ndërprerë.

Akademia solemne filloj sipas orarit të paraparë, në ora 14:00, pak minuta pas orës 14:00-të, u lajmëruar për ngjarjen e hidhur e cila rezultojë me plagosjen e një pjesëtari të policisë së Kosovës, dhe menjëherë u morë vendim që akademia të ndërprehet.

Se a do të mbahet kjo akademi një ditë tjetër, apo për këtë vit nuk do të mbahet, mbete të shihet në ditët në vazhdim. /drenicapress/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT