Pjatalarësi më i shpejtë në “botë” (Video)

Shpeshherë për një pjatalarës në një restorant është sfidë e madhe larja e pjatave, pasi që ato duhet të lahen më shpejtë.

Por, kjo për një pjatalarës i tillë si në videon e mëposhtme, kjo është një punë që e kryen me lehtësinë më të madhe, transmeton Telegrafi.

Larja dhe sistemimi i pjatave sipas mënyrës së këtij djali, mund të jetë më e shpejta dhe më efikasja në botë.

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT