Piloti e shmangë mrekullisht tragjedinë: Shikojeni veprimin që bën pasi aeroplani e prekë tokën

Një pilot gjerman ia ka arritur të shmangë tragjedinë në sekondat e fundit, përmes manovrimit të quajtur ‘go around’ apo kthimi mbrapsht, megjithëse gjatë aterimit të planifikuar fillimisht aeroplani e preku tokën

Gjatë aterimit në aeroportin e Saslzburgut, erërat e forta nuk e lejuan aeroplanin të gjente balancin, as kur preku në tokë, dhe piloti reagoi menjëherë duke i ngritur aeroplanin në ajër.

Kjo ndodhi për shkak të stuhisë Herëart që e kishte goditur rajonin javën e kaluar, andaj aeropani u rikthye në Frankurt

Ngjarja është kapur nga kamera e Michael Hufnagel, i cili po incizonte në ato momente dhe pa lëvizjet e duhishme të aeroplanit.

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT