Piktura më e shtrenjtë në botë, shitet për 300 milionë dollarë

Një pikturë e Paul Gauguin është shitur 300 milionë dollarë dhe bëhet kështu më e shtrenjta në botë. Piktura, e cila tregon dy gra nga Tahiti është blerë në një ankand në Katar, nga një fondacion zviceran.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT