Piktori nga Drenasi, Nazmi Heta që po mahnit me pikturat e tij (VIDEO)

Këto piktura që po i shihni janë punuar nga dora e një personi i cili nuk ka kryer as shkollë e as ndonjë kurs për këso vepra arti.

Frymëzim për të mbetet natyra e cila duket mahnitëse brenda kornizave të varura në mure. Uji, malet, gjelbërimi janë pjesë e pandashme në secilën pikturë.

Është ky Nazmi Heta nga komuna e Drenasit i cili ndonëse në moshë të re ndërpreu pikturimin, dëshira dhe vullneti për artin i rilinden në vitin 2014.

Për me shumë ndiqeni kronikën në video:

- Advertisement -

MË TË FUNDIT