Duket e pabesueshme, por jo edhe e pamundur…

Njerëzit në mbarë botën kanë tentuar të konsumojnë ujë për një sekond, duke thyer rekord botëror për shpejtësinë në këtë ‘sport’, shkruan lajmi.net

Por, sa ia kanë arritur qëllimit të tyre?

Shikojeni një përmbledhje të videove si dhe komentatorin e tyre, i cili shprehet i habitur me atë që sheh.