Pesëshja që u votua më së paku në LAA-në

Kandidatja për deputet që morri më së paku vota nga koalicioni i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Aleancës Kosova e Re dhe Alternativës është Arbërore Riza, e cila nga 185.892 vota sa kishte ky koalicion, ka marrë vetëm 620 vota.

Pas saj është Flutra Bekteshi me 754 vota, pastaj Nehat Emrullahu me 855 vota, Xhevdet Krasniqi 901.

Në këtë pesëshe të kandidatëve më të pa votuar është edhe Hasan Preteni, i cili ka marrë 1,051 vota.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT