Përsëri japonezët! (foto)

Se japonezët janë populli më i pastër në botë, këtë e dëshmojnë edhe në një ndeshje futbolli.

Pas një ndeshjeje midis Japonisë dhe Greqisë, tifozet japoneze pasi përfundoi takimi nisin pastrimin e stadiumit.

Kjo nuk është hera e parë kjo për tifozët japonez, të cilët japin një shembull të tillë në cdo vend.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT