Zënka mes dy të rejave, njëra prej të cilave ende nxënëse, është regjistruar sekondë pas sekonde nga disa dëshmitarë okularë në Antalia të Turqisë.

Fillimisht ato u zunë me fjalë për arsye ende të paditura, ndërsa më pas filluan të goditeshin me grushte dhe shpulla. Vajza me iniciale B.Ş. e kapi nga flokët H.Y., dhe e rrëzoi përtokë. Në mes u futën disa shoqe, por pa rezultat.

Pasi i shtyu edhe ato B.Ş kapi nga flokët H.Y. dhe ia përplasi kokën disa herë për asfalt. Pas ngjarjes që zgjati rreth një minutë, përcjell tvklan.al, B.Ş. u largua nga vendi i ngjarjes sikur të mos kishte ndodhur asgjë, ndërsa vajza tjetër mezi lëvizte e shtrirë.

Pasi u dërgua me shpejtësi në spital, ku edhe mori mjekimin e nevojshëm, H.Y. së bashku me të atin paditën në polici dhunuesen.