Përkundeni fëmijën me një aplikacion (Video)

Teknologjia siç duket po prek çdo cep të jetës sonë. Çdo ditë dhe më shumë po zbulohen pajisje për lehtësimin e jetës së përditshme.
 E tillë është edhe pajisja që mundëson të lëkundet djepi i fëmijës suaj nga telefoni i mençur apo tableti. E gjithë kjo mund të bëhet përmes një aplikacioni i cili mund të shkarkohet falas si për pajisjet Android ashtu edhe për ati iOS.
Aplikacioni I ri 4 në 1 Smart Baby Cradle and Sëing mundëson që të përkundeni fëmijën tuaj lehtë apo edhe më shpejtë, me gjithsej gjatë shpejtësi dhe që ju mundëson që të vëni fëmijën tuaj në gjumë më lehtë.

https://www.youtube.com/watch?v=KCt4nK0JElE

- Advertisement -

MË TË FUNDIT