Përfundon rrjeti i kanalizimit në këto dy fshatra të Drenasit

Në kuadër të investimeve kapitale që janë të planifikuara për t’u punuar gjatë këtij viti, përmes projeksionit buxhetor të miratuar në Kuvendin Komunal, kanë përfunduar punimet në rrjetin e kanalizimit në dy fshatra të komunës së Drenasit.

Në fshatrat Llapushnik dhe Negroc të Komunës së Drenasit ka përfundu rrjeti i kanalizimit, njofton Drenicapress.

Banorët e këtyre dy fshatrave janë shprehur falenderues ndaj komunës, duke pritur edhe investime tjera në përmirësim të jetës së tyre në fshat./Drenicapress.info/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT