Përfundon numërimi në Junik, ky është kryetari i ri i komunës që fitoi me 29 vota dallim

vidç polici në podujevë

Ruzhdi Shehu i LDK do të jetë kryetari i ri i Junikut.

Ai fitoi me 29 vota dallim ndaj kundërkandidatit të AAK-së dhe kreut të deritanishëm, Agron Kuçit.