Përfundon asfaltimi i rrugës në këtë fshat të Drenicës

Komuna e Drenasit nën drejtimin e Ramiz Lladrovcit po vazhdon me realizimin e projekteve infrastrukturore.

Sot kanë përfunduar punimet e projektit për asfaltimin e rrugës në fshatin Vasilevë të Komunës së Drenasit.

Ndërsa kanë filluar punimet e rregullimit të trotuarit në qendër të qytetit, ku do të rregullohen me kubëza betoni dhe mbrojtëse anësore./Drenicapress/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT