Performanca e Jenifer Lopez në inaugurimin e presidentit Biden

Këngëtarja e famshme amerikane Jenifer Loperz, këndoi para të pangishmeve që po marrin pjesë në inaugurimin e presidentit amerikan Joe Biden. Ajo madje ju drejtua të pranishmeve edhe në gjuhen spanjolle, që është gjuha e dytë zyrtare në SHBA.

Inaugurimi është një ceremoni zyrtare që shënon fillimin e një presidence të re në Shtetet e Bashkuara dhe, sipas ligjit, zhvillohet më 20 janar në Uashington.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT