Përfaqësuesja e Serbisë në KiE pas fjalimit të Ramës: Kurrë s’kam përjetuar diçka të tillë

Pasi kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama foli në Këshillin e Evropës për raportin e Dick Marty-t, përfaqësuesja e Serbisë Elvira Kovaq, tha se kurrë s’ka përjetuar diçka të tillë.

Ajo tha se me fjalimin e tij Rama ka treguar mungesë respekti ndaj Këshillit.

“Në emër të grupit jam e tronditur kjo ishte mungesë respekti ndaj kësaj organizate. Raporti që ju përmendët ishte raport jo nga Serbia apo Rusia por raport i kësaj organizate dhe është miratuar nga shumica dërrmuese, ndjesë kolegë, e di që ramë dakord të ju pyesja për Ballkanin e Hapur por është e pamundur pas fjalës suaj prej një ore, kam këtu 15 vjet dhe kurrë nuk kam përjetuar diçka të tillë” – tha ajo.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT