Përfaqësuesi i Nismës në Korreticë provon të blejë vota për Isa Xhemajlin

Përfaqësuesi i Nismës për Kosovën në fshatin Korreticë e Ulët, po bën trysni mbi qytetarët në qendrën e votimit, duke kërkuar që të votojnë për kandidatin e Nismës për kryetar të Drenasit, ne këmbim të mjeteve financiare.

Sipas qytetarëve, emri i tij është Blerim Sinani dhe këtë premtim ai po ua bën qytetarëve duke kërkuar nga ta që ta fotografojnë votën e tyre për Isa Xhemajlin, kandidatin e Nismës për kryetar të Drenasit.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT