Përdorimi i ngjyrës ari ne pajisjet Apple

Është bërë publike se pse Apple përdorë ngjyrën ari në pajisjet e saj. Sipas shefit të Apple, Tim Cook, kompania ka marrë në konsideratë shijet e kinezëve kur ka realizuar pajisjet iPhone, iPad dhe pajisjet MacBook.

Ari, e zeza dhe argjendi janë ngjyra që lidhen me luksin në Azi, dhe jo vetëm pasi luksi i kësaj ngjyre është në të gjithë botën. Apple përdori fillimisht ngjyrën e arit tek iPhone 5S në vitin 2013. Ajo më pas realizoi iPhone 6 dhe 6 Plus-in në ngjyrë ari, i pasuar nga iPad Air 2, iPad mini 3 dhe MacBook.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT