Përbindëshi gjigand kapet nga një 19-vjeçar (Foto)

Për dekada më radhë ai ishte kthyer në një legjendë në qytetin Lillooet në Kanada.

Bëhet fjalë për një peshk të quajtur Nose Pig.

Përbindëshi gjigand është kapur nga një 19-vjeçar, i quajtur Nick McCabe.

Ai tashmë është kthyer në hero lokal, pasi ky lloj peshku ishte kthyer në një legjendë prej 40 vitesh, për shkak të madhësisë dhe formës së çuditshme.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT