Për Kërshendella ishin, por a do ti kemi në xhami qveritarët dhe komunarët e Drenasit për Bajram?

Është bërë traditë tashmë që liderët institucional që festat katolike të jenë në ulset e para nëpër kisha dhe manastire! Por jo edhe nëpër xhamia, shkruan Drenicapress.

Një pyetje në këtë ditë feste e ka ngritur edhe imami i Drenaist, Mulla Osman Musliu.

“Për Kërshendella ishin, por a do ti kemi për Bajram në xhami qveritarët dhe komunarët e Drenasit?” ka thene hoxhe Musliu./Drenicapress/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT