Për ‘Ballkanin e Hapur’ flasin mediat e Ramës e Vuçiqit, për takimin Kurti-Scholz flet e gjithë bota

Ballkani i Hapur në Ohër dhe vizita e Kancelarit gjerman Scholz në Ballkan ishin lajmet kryesore të këtyre ditëve për zhvillimet në rajon. E gjitha kjo ndodh ndërkohë që në Evropë po aplikohet një pushtimit i shkallës së plotë në Ukrainë nga Rusia.

Ballkani i Hapur u fry shumë mediatikisht nga gazetat e oborrit të Tiranës e Beogradit, por jehona e tyre nuk shkoi përtej Ballkanit.

E kundërta ndodhi me vizitën e Kancelarit Scholz.

Të gjitha mediat e mëdha botërore shkruan tituj me deklaratat e Kancelarit gjerman që i kërkon Serbisë të njohi Kosovën, si kusht për antarësim në Bashkimin Evropian./rrugapress.al/

Më poshtë keni disa prej tyre:

Për ‘Ballkanin e Hapur’ flasin mediat e Ramës e

Për ‘Ballkanin e Hapur’ flasin mediat e Ramës e

- Advertisement -

MË TË FUNDIT