Për herë të dytë prezantohet si kandidat për kryeministër, madje në këtë video kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, prezanton edhe pikat kryesore me të cilat do të punojë në rast se e merr postin e kryeministrit.

Nëse Kadri Veseli do të vazhdojë deri në ditën e zgjedhjeve ta shoh veten si kandidat për kryeministër folën sot nga partia e tij.

Nga ky subjekt thonë Po, dhe mohojnë se do të përsëritet historia e vitit 2017, njofton Klan Kosova.