Pastrohet rrugët e qytetit të Drenasit

Në orët e mbrëmjes së sotme, në qytetin e Drenasit ka filluar pastrimi i rrugëve të qytetit.

Ditëve të verës rrugët e qytetit të Drenasit shesh herë din të jenë të mbushura me pluhur, pastrimi i tyre nga organet përgjegjëse të Komunës së Drenasit do të sjell lehtësira për barorët e këtushëm, të cilët në mbrëmje të ditëve të verës dalin të shëtisin dhe të çlodhen në qytet nga puna dhe stresi i përditshëm . /drenicapress/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT