Deri sa luftimet e sulmet nuk po ndalen në Afganistan edhe pas 18 vjetësh e rrallë dëgjohet ndonjë lajm i mirë, shikoni Ahmad Rahman’in pesë vjeqar nga Afganistani si e hedhë vallen.

Ky djalë pesë vjeqar humbi këmbën kur ishte vetëm 8 muajsh pas rënies në minë në provincën Logar në Afganistanin e përgjakur nga lufta.

Tani Ahmad Rahman’it ju vendos proteza në repartin ortopedik dhe ai nuk mundi e të përmbahej duke e shprehur gëzimin e tij me valle e me një buzëqeshje të madhe në fytyrë.

Videon e postuan në media sociale Kryqi i Kuq Ndërkombëtar.