Pas 25 vjetësh, lë Zvicrën për Kosovën

Ky është rrëfimi i Sadik Binakajt, mërgimtari i cili u kthye nga Zvicra pas 25 vjetësh.

Tash e 5 vjet ai është kthyer në Kosovë dhe nuk është penduar.

Binakaj ka treguar edhe për punën që ka bërë në Zvicër.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT