Partia Fjala: ZOTI e ruajt popullin e Turqisë, ZOTI e ruajt Presidentin Erdogan

Partia Fjala përmes një letre për media ka shprehur mbështetjen e për popullin turk, Qeverinë dhe presidentin e Turqisë, në kohën kur vendi i tyre po kalon në kriza të tilla.

Në letrën e Partisë Fjala thuhet:

Mbështesim fuqishëm Popullin, Presidentin dhe Qeverinë e Turqisë.
Kundërshtojmë fuqishëm “grushtshtetin” e organizuar nga një pjesë e ushtrisë turke.
Ky grushtshtet është kundër popullit dhe vullnetit të tij.
ZOTIe ruajt popullin e Turqisë, ZOTI e ruajt Presidentin Erdogan.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT