Parku i Biznesit dhe këto fshatra të Drenasit nesër pa rrymë

KEDS ka bërë të ditur se nesër do të ketë reduktime të energjisë elektrike. Vendet të cilat do të ketë reduktime të energjis elektrike në Drenas janë:

 23.11.2016  në NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të shkyçet:

Dalja 10 kV Llapushniku (Kodi: 16023003)  prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llapushniku, Orllati, Negroci, Vuqaku, Xhurgjica, Shkolla LLapushnikut dhe Kleqka e Re.

Arsyeja e shkyçjes: energjizimi i NS10/0.4kV  të ri 160 kVA,  LOT 2.

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT