Parkoj makinën ku s’duhet, ja çfarë i ndodhi (Video)

Një ngjarje e pa zakontë ka ndodh në Brazil. Një qytetar ka parkuar makinën në vend të rezervuar për persona me aftësi të kufizuar. Të shtyrë nga ky veprim, disa të rinj nga Boom Canal kanë ndërmarrë një aksion i cili është pëlqye jashtë zakonisht shumë nga kalimtarët e rastit.

Shikojeni videon më poshtë se çfarë i bënë makinës të rinjtë nga Boom Canal dhe keni kujdes se ku parkoni. Kush do thotë se në një të ardhme nuk do të ju ndodh edhe juve në vendin tuaj një gjë e tillë:

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT