Parkingu i biçikletave në Japoni (Video)

Japonia i njohur si një vend mjaft punëtor dhe me një teknologji mjaft të zhvilluar, shpesh herë din të befason botën për mënyrën e funksionimit të gjëra të përgjithshme atje.
E tillë është edhe kjo video, ku tregon se çfarë parkingu kanë arrit të ndërtojnë per biçikleta.
Shih videon më poshtë se si ruhen dhe çfarë parkingu kanë biçikletat në Japoni.