Panairi i Sportit në qendrën e qytetit (foto)

Kryetari i komunës, Agim Bahtiri, përgëzoj të rinjtë mitrovicas për kontributin e tyre që janë duke e dhënë në fushën e sportit ku njëherësh inkurajoj ata që në të ardhmen edhe më tepër të angazhohen në këtë fushë në mënyrë që Mitrovica të jetë shembull i mirë për të gjithë qytetarët e Kosovës.

Përgjatë shëtitores dhe në afërsi të bustit të Isa Boletini u demonstruan sportet e ndryshme tek pothuajse të gjitha klubeve që i përkasin Komunës se Mitrovicës.

Gjatë hapjes së këtij panairi morën pjesë kryetari i komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri, nënkryetari Safet Kamberi, drejtori për Kulturë , Rini dhe Sport, Tafil Peci si dhe një numër i madh i qytetarëve.

Kryetari i komunës Agim Bahtiri, përgëzoj të rinjtë mitrovicas për kontributin e tyre që janë duke e dhënë në fushën e sportit ku njëherësh inkurajoj ata që në të ardhmen edhe më tepër të angazhohen në këtë fushë në mënyrë që Mitrovica të jetë shembull i mirë për të gjithë qytetarët e Kosovës.

“Synimi ynë është që ta rrisim pjesëmarrjen e të rinjve dhe të rejave që të merren me sport dhe besoj që nga qyteti ynë do të dalin shumë talent të cilët do të na përfaqësojnë edhe në garat ndërkombëtare” ka thënë në ceremoninë e hapjes së panairit kreu i komunës .

Qëllimi i i organizimit të këtij panairi është që gjeneratave te reja tu tregohet oferta sportive, çka ofron sporti i Mitrovicës në mënyrë që të rinjtë sa më shumë të merren me sport, sepse sporti ndikon në ruajtjen e shëndetit dhe zvogëlon krimin.

Panairi i Sportit është organizuar nga drejtoria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe mbetet i hapur nga ora 9:00-15:00.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT