Reth ores 16:00 në Korroticë të Drenasit ka ndodhur një aksident i rëndë trafiku.

Në pamjet që ka siguruar Indeksonline shihet se personat kanë mbetur të mbyllur brenda veturës.

Qytetarët i janë vënë në ndihmë të aksidentuarve. Policia është në vendin e ngjarjes dhe po mirret me rastin.

Më poshtë pamjet: